Välj en sida

Fredagen 3 maj var jag på Ola Salos krogshow på Rondo. Han höll bra tempo och bjöd på sig själv. Det blev en trevlig kväll. Inte riktigt den musiken som jag gillar mest, men några av hitsen har ju gjort intryck på mig.

It takes a fool to remain sain.

One day I will become the father of a son

Lördagen 4 maj var det dags för bröllop med god mat. Gubbröra på bilden.

6 maj

**** 60 ****

 

Onsdag 8 maj, Louisiana Danmark

15 maj 2020

366 Idag är det 15 maj och alltså precis ett år kvar tills jag ska bli pensionär. Det är vad jag bestämt. Nedräkningen kan börja. Marken är täckt med vitt ludd efter en ovanligt stor aspblomning.

365 torsdag 16 maj

Jag blev överraskad med tårta och sång på eftermiddagsfikat ROLF 60 år. Och afterwork på Radisson med utsikt från taket över Göteborg, hamninloppet. Två glas rött blev det, ett för mycket för mig som helst dricker öl. När jag kom hem avslutade jag kvällen med en tallrik filmjölk med flingor och hemmagjord vinbärssylt. Det balanserade det sura från vinet

364 fredag Norrmännens galnaste dag. Jag vaknade tidigt. Solig underbar dag men det ska enligt prognosen börja regna på eftermiddagen så jag tog bussen 06:20. Och jag hade sovit oroligt efter rödvinskvällen. Jag ska bli en ännu envisare visare öldrickare, mycket nyttigare för mig.

New Horizon !!!!

363 lördag 18 maj Göteborgsvarvet. 

Nästa år lördag 2020-05-16  då planerar jag att ta mig runt och i mål på en hyfsad tid för mig. Och sedan följa upp med Stockholm marathon två veckor senare.