FOTONA.SE

Vesuvius i nedåtgående solsken, november 2023.

Platser i Världen

Vesuvius (italienska: Vesuvio)

Blommor

Solros


Fåglar

Tranor

Jag har en hemsida och vill inte släppa taget om den.

Varför kan man fråga sig. 2024-08-23



Jag har en hemsida och vill inte släppa taget om den.

2024-08-23 Varför kan man fråga sig. Jag kan lite webbdesign och jag tycker det är roligt att fotografera och skriva. Men vet inte riktigt vad jag håller på med. Det känns lite kreativt att leka med foton och ord. Så jag fortsätter med det här. Jag har en följare och det är jag själv. Jag har inga kakor på min sida. Varför skulle jag ha det? Jag har inte någon reklam. Jag är helt oberoende. Om du har åsikter om sidan så skriv till rolf@fotona.se. Jag är nu i ett omtag inför hösten och stöper om sidan så det dröjer ett tag innan jag är nöjd. Men jag låter den vara öppen för allmänheten att beskåda under tiden som dess layout görs. Jag gör ju det här bara för mitt eget nöjes skull. Men som jag redan nämnt så vet jag inte riktigt vad jag håller på med. Tiden får utvisa om jag någonsin lyckas göra en webbsida som jag är nöjd med.


Vulkanen Vesuvius

Vesuvius (italienska: Vesuvio) är en vulkan som klassificeras som en stratovulkan och är fortfarande aktiv. Det välkända utbrottet år 79 e.Kr. ödelade Pompeji, Herculaneum, Stabiae och flera andra städer.

Melodikrysset

Jag lär mig ett och annat när jag löser Melodikrysset som sänds klockan tio i Sveriges Radios kanal Ett. Som att spindel heter edderkopp på danska.