Kajsa var på Kungstorget och jag var där med en mycket enkel kamera men blev ändå helt nöjd med videon nedan  LYSSNA och SE.
***
Jag ser en film där alla fina får varann, men det är bara på låtsas. I verkligheten längtar alla efter någon annan. Alla röda rosor de vissnar ned till svart. Alla hårda nätter sköljer bort det där vi haft. O, händerna som brändes. Jag har glömt bort hur de kändes, men det är alltid samma sak.
Allt faller.

Ja, det är alltid samma sak, men jag vill bara ha mer. Den gråaste av alla dagar ser jag nån som ljuset bara faller över. Han säger nånting som jag aldrig hört förut och han vet precis vad jag behöver. En gång till ska blodet rinna ut, en gång till. Har aldrig känt så här förut o allting jag lärt mig har jag glömt bort. Då ger jag upp och klättrar upp, men det är alltid samma sak.

Allt faller.

Ja, det är alltid samma sak men jag vill bara ha mer. O, när du står där på världens högsta berg och himlen en gång till har ändrat färg då tror vi att vingarna vuxit ut. Då håller vi oss så hårt om varann. Det finns ingenting vi inte kan. Då tar vi steget. Det är alltid samma sak.

Allt faller.

Det är alltid samma sak, men jag vill bara ha mer. Ja, det är alltid samma sak.

Allt faller.

Det är alltid samma sak men jag vill bara ha mer.

***